ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ COVID-19

Αγαπητοί επισκέπτες, συνεργάτες και φίλοι,

Σε αυτή τη νέα συνθήκη που βιώνουμε όλοι, λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα, έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.

Το προσωπικό μας αποτελείται από λίγα και συγκεκριμένα άτομα, κατάλληλα εκπαιδευμένα και πλήρως εξοπλισμένα.

Έχουμε προσαρμόσει τη λειτουργία του ξενοδοχείου μας και είμαστε έτοιμοι να σας φιλοξενήσουμε με ασφάλεια και να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις σας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την υποστήριξή σας. Ευχόμαστε υγεία και δύναμη με την ελπίδα να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε και να απολαύστε τη διαμονή σας στα δωμάτια μας αλλά και τις υψηλές υπηρεσίες μας, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ellopia Point Team

ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Καθημερινά απολυμαίνουμε το χώρο του ξενοδοχείου στο σύνολο του.
Φροντίζουμε σε όλους του χώρους του ξενοδοχείου να υπάρχουν διαθέσιμα αλκοολούχα αντισηπτικά διαλύματα πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ με υψηλή ιοκτόνο δράση
Κάθε μέλος του προσωπικού μας διαθέτει μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και έχει λάβει ειδική εκπαίδευση με σκοπό να ακολουθεί όλες τις διαδικασίες υγιεινής και προστασίας.
Η υγεία των μελών της ομάδας μας παρακολουθείται προσεκτικά με ελέγχους θερμομέτρησης

 

ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Διεύρυνση διάρκειας της άφιξης και αναχώρησης μεταξύ των διαμονών. Οι αφήξεις μας πλέον πραγματοποιούνται στις 3 μ.μ. ενώ οι αναχωρήσεις μέχρι τις 11 π.μ. ώστε να διασφαλίζεται η σωστή καθαριότητα και απολύμανση, καθώς και ο επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου
Περιορίζουμε τον συνωστισμό και τον συγχρωτισμό στην Υποδοχή.
Η άφιξη και η αναχώρηση θα πραγματοποιούνται περιοδικά σε διαφορετικές ώρες αποφεύγοντας τον συγχρωτισμό.
Τα κλειδιά του δωματίου απολυμαίνονται με τη χρήση εγκεκριμένου απολυμαντικού.

 

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Έχουμε υιοθετήσει πολύ αυστηρό καθεστώς καθαρισμού και απολύμανσης σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους προσωπικού.

Κάθε δωμάτιο καθαρίζεται και απολυμαίνεται σχολαστικά με διάλυμα χλωρίνης και διάλυμα αιθανόλης πριν από την άφιξη. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω επιφάνειες:

Πόμολα, ψυγείο και λαβές συρταριών
Επιφάνεια εργασίας, κομοδίνα καρέκλες και λαμπτήρες
Διακόπτες φωτισμού και θερμοστάτη
Κουρτίνες
Ντουλάπες και κρεμάστρες ρούχων
Τηλεόραση και τηλεχειριστήριο
Πιστολάκι μαλλιών
Κάδοι Απορριμμάτων
Ντους/Μπανιέρα και δοχείο τοποθέτησης σαπουνιού
Ποτήρια νερού
Χώρος Αποσκευών

 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Στο Ellopia κύριο μέλημα μας πάντα ήταν και είναι η σχολαστική καθαριότητα των χώρων. Στην παρούσα συνθήκη θέλοντας να διασφαλίσουμε την άνεση και την ασφάλεια σας, οι υπηρεσίες καθαριότητας θα παρέχονται βάση του νέου πρωτοκόλλου που ορίζει ο νόμος.

Μη συχνός καθαρισμός δωματίου κατά τη διάρκεια διαμονής παρά μόνο κατόπιν αιτήματος του επισκέπτη. Κατάργηση καθημερινής αλλαγής ιματισμού και πετσετών, παρά μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση που το προσωπικό χρειαστεί να εισέλθει στα δωμάτια, θα γίνετε έχοντας κάνει χρήση αντισηψίας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (μάσκα, γάντια και ποδιά μιας χρήσης).

health-first

health-first